Onnellista on...

...kun oppii uutta. Oon istunu tänään(kin) kuus tuntia kirjanpitoa opiskelemassa, ja joka kerta, ku selättää jonku ongelmakohdan, tulee hyvä fiilis. Kuulostaa ehkä kyseenalaistettavalta, että kirjanpidosta vois tulla hyvä fiilis, mut kyllä vaan, kirjanpito on ihanaa sillon ku se sujuu. #vainkauppisjutut

...kuunnella äänikirjaa samalla ku kävelee paikasta a paikkaan b. Tällä hetkellä on kesken Kimmo Takasen kirja Tunne lukkosi.

...istuu lapsuudenystävän kanssa koulun käytävillä juttelemassa millon mistäkin ja tajuta jälleen kerran, kuinka siistiä on, että mullon elämässä tyyppejä, jotka tuntuu tuntevan mut läpikotasin.

...päivän eka kahvikuppi. Tätä ei varmaan tarvi ees selittää sen kummemmin. Kahvi <3

...viimeaikoina yllättävän usein pilkistäny aurinko sekä ylipäätään se, että päivät pidentyy koko ajan. Oon joskus ollu jyrkästi sitä mieltä, ettei sää vaikuta mun fiiliksiin, mutta kappas vaan, kaikki on paremmin sillon ku aurinko paistaa.

...tunne siitä, että kaikki järjestyy, vaikka välillä on ollu aika väsyny olo.

...postauksien kirjottaminen! Oon jostaki taas löytäny kipinän tähän hommaan ja usein uppoudun moneks tunniks koneelle ihan vaan kirjottamaan ajatuksiani ylös teiän luettavaks. Ja ihanaa on myöskin saada palautetta, mitä ootteki antanu viimeaikoina paljon, kuka mitäki kautta. Kiitos <3

...siisteys sekä kukat ja kynttilät, jotka samaan aikaan tuo sekä eloa että seesteisyyttä kämpän yleisilmeeseen. Tykkään siitä, että mun ympärillä kaikki on suurin piirtein järjestyksessä. Selkee ympäristö tekee mulla keskittymisestä helpompaa ja mullon huomattavasti inspiroituneempi olo visuaalisesti kivassa ympäristössä ku tukkosessa ja sotkusessa kämpässä.

...kitaransoitto <3 Kovin paljon en vielä osaa, ja viimeks eilen meinasin menettää hermoni ku en heti osannu jotaki pikkujuttua, mutta silti tykkään.

...hyvin onnistunu treeni. Oon nyt lokakuusta asti treenannu salilla suht säännöllisesti, ja saan siitä tosi paljon irti! Olo on kokonaisuudessaan parempi ku tuntuu, että on alkanu löytää omat lihaksensa ja saanu purkaa salille ylimääräsiä energioita.

...ihmiset mun ympärillä. Siistiä, miten hauskoja, inspiroivia, empaattisia, piristäviä ja aitoja tyyppejä oon saanu elämääni!


Mitkä asiat on tuonu sulle hyvää fiilistä?


(PS instagram-storyssa (@miljanvain) kyselinki jo yks ilta, mistä aiheista haluaisitte lukea postauksia, mutta edelleen toiveita ja ideoita ja vinkkejä ja palautetta ja kritiikkiä yms saa lähettää!)

Kommentit

 1. Aivan ihana postaus jälleen. Mulle on tuonu hyvää fiilistä rauhallinen aamukahvihetki lumihangessa kera auringon ja omien ajatusteni. Oon myös saanu hyvää fiilistä musiikista. Siitä että oon kuunnellu sitä ja sit ko oon ite saanu rauhassa soittaa. Ja myös se kun ystävä tulee kysymään miten mulla menee ja haluaa aidosti tietää.

  Oon miettiny että haluaisin lukea sun ajatuksia luottamuksesta ja siitä kun sitä ei ole.

  Sun postaukset on aina todella antoisia. Niistä ikään kuin saa voimaa. Ne herättää ajattelemaan.
  ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli aidosti hyvä mieli tästä sun kommentista, ihana ku jaoit juttuja jotka on tuonu hyvää fiilistä <3 voin samaistua varsinki tohon et musiikista tulee hyvä fiilis, se on niin rauhottavaa ja siihen pystyy uppoutuu melkee millä tahansa fiiliksellä!

   Kiitos hirmusesti tosta postausideasta! Oon miettiny viimeaikoina paljon just luottamusta (ja sen puutetta), mutta en oo tullu aatelleeks et voisin postata siitä. Tää sun kommentti anto just sopivan kimmokkeen siihen et voisin alkaa kasailemaan niitä hajanaisia ajatuksia postauksen muotoon.

   Kiitos myös kehuistasi, on ihanaa kuulla tollasta <3 just noita asioita haluan välittää teksteilläni.

   Poista
 2. Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta! Vaikka ois kuin huono päivä, nii joka päivään hyvää fiilistä tuo pitkät kävelylenkit koiran kans ja se, ku tietää, että ympärillä on inspiroivia, välittäviä ihmisiä, joitten puoleen voin kääntyä millon vaan. Hyvää fiilistä tuo myös sun blogi! Käyn parin päivän välein tsekkaamassa, että onko tullu uutta postausta ja aina ihan parasta ku on tullu😄❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootpa ihana, kiitos kommentista! <3 siistiä et mun blogi tuo hyvää fiilistä! Ja voi, tietäisitpä kuinka onnistuit kasvattamaan mun koirakuumetta... :D

   Poista
 3. Ihana postaus♡ Mulle hyvää fiilistä on tuonut esim.aurinko, hyvä ruoka ja hyvä ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ihania juttuja <3

   Poista

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Suositut tekstit