Ehkä joskus

Musta on jo pitkään tuntunu tältä, mut mitään en oo osannu sanoo. On niin vaikee välillä pukee sekalaiset ajatukset sanoiks, päästä käsiks siihen mitä mieltä todella on asioista ja mitä todella sisimmässään haluaa.

Blogi on ollu mulle sellanen paikka, minne oon voinu purkaa pinnan alla olevia asioita, mutta mulla on ollu jonkulainen paine jättää kertomatta arkisempia ja pinnallisempia asioita. Ehkä pelko tuomituks tulemisesta, pettymyksen tuottamisesta. En tarkkaan tiiä, mut joku pelko kuitenki.

Oon saanu sen kuvan, että mun blogista haetaan enimmäkseen jonkinlaisia oivalluksia sekä vertaistukee sellaseen ei niin kivaan fiilikseen. Sen mukaan oon pyrkiny postaamaan, yrittäny parhaani. Kiitos siitä itelleni. Mutta ei siinä oo ideaa, jos ne tekstit ei tuu sydämestä. Veikkaisin, että aika moni teistä on huomannu, et välillä mun postaukset ei oo aitoja ja läpeensä rehellistä tekstiä.

Jo siinä sodin itteäni vastaan, että mietin, mitä te haluatte lukea. En oo enää pitkään aikaan kokenu kirjottamista tapana itseilmaisuun, ajatusten läpikäymiseen tai inspiraation välittämiseen. En oo osannu kirjottaa edes päiväkirjaa kunnolla kuukausiin. Oon tuominnu itteni ja tekstini ennen ku oon niitä edes ehtiny alottaa. Oon tuominnu postausideani, ajatellen, että ei teitä kiinnosta tietää mitkä kirjat ja millanen ajattelumaailma mua inspiroi. Että ei teitä huvita lukea viittätoista asiaa, jotka koen tärkeimmäksi opeiksi, mitä oon elämässäni ehtiny saada. Että te ette jaksa jos selitän, mitkä asiat mua on innostanu/masentanu/ihmetyttäny viimeaikoina.

Ylipäätään kaikki, joka liittyy mun tavalliseen arkeen, elämään ja ajattelutapoihin, on tuntunu liian vaikeilta aiheilta postata. Millä logiikalla, sitä en tiiä. Kai mua vaan pelottaa muuttaa sitä kuvaa, mikä musta on teille muodostunu.

Mut ehkä mä pikkuhiljaa uskaltaisin vähän raottaa aidommin mun elämää. Katotaan.

Kommentit

 1. Voi, mää oon just aatellu et ois kiva jos kirjottaisit myös arkisista asioista. On ollu kiva lukee just niistä ei niin kivoista asioista, on just saanu sitä vertaistukee ja monetki sun postaukset on tosiaan aukassu silmät asioille mitä ei muuten tajuais ees aatella. Mut siltiki on tosi kiva lukkee myös tavallisista arkielämän jutuista. Ei aina tarvi olla mitää maailmaamullistavia postauksia. Semmoset aidosti rehelliset elämänmakuset postaukset arkisista asioista on ihan yhtä mieluisaa luettavaa ku kaikki muutki, varsinki ku oot nuin älyttömän hyvä kirjottaan♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos! Ei tälle kommentille voi ku hymyillä<3 rehellinen palaute kelpaa aina!

   Poista
 2. Oi että. Milja kuule kaikki postaukset kiinnostaa. Tuli heti semmonen olo noita postausideoita lukiessa, et voi ku voisin lukee niistä kaikista sun kirjottamana.

  Ja sitten.. mä oon pelänny samaa. Että arkiset asiat ei kiinnosta ja että pitäis olla jotain erityistä. Mutta toisaalta se sopii mulle ja mä rakastan kirjottaa niin kuin mä kirjoitan. Hyviä ja huonoja hetkiä.

  Mutta tsemppiä. Kyllä se siitä. Pikkuhiljaa ❤ olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mattis ku oot ihana <3 kiitos! Oon otettu!

   Ymmärrän kyl täysin, jotenki sitä niin helposti laittaa itellee tietyt aihepiirirajat minkä sisällä niiden postausten pitäis olla. Vaikka todellisuudessa vaihtelu ei varmaan haittaa ketään. Ja sää oikeesti kirjotat ihanasti, määki tykkään sun kirjotustyylistä <3

   Kiitos tsempeistä ja koko ihanasta kommentista!

   Poista
 3. En näköjään oo ees ainut, kuka tykkää lukea ihan kaikenlaisia postauksia sun kirjottamana. Ei kellään muullakaan oo aina niitä maata mullistavia neuvoja tai oivalluksia, niin elä vaadi iteltäkää niitä! <3
  Riität just tuommoisena, kuin nyt oot. Ei sun tarvi muuttaa mitään, meet fiiliksen mukaan ja kirjotat siitä mikä sillon tuntuu hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora, oot tsemppaava ja ihana<3

   Poista
 4. Sun kaikkia postauksia on kiva lukea!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Suositut tekstit