18

Hymyilyttävä onnellisuus.

Eilen: pari tuntia kahvittelua ja juttelua ystävän kanssa. Se tunne, kun oikeesti voi sanoa kaiken mitä mielessä liikkuu, eikä toinen tuomitse. Ajelulle, ensimmäistä kertaa ikinä kahestaan syömään, sit kaupan kautta merenrannalle. Voi että mä olin onnellinen. Pitkästä aikaa.

Elämän pieniä asioita, jotka saa hymyilemään. Ystävät, joille voi kertoa kaikesta. Perhe. Juoksulenkki, jossa ylittää aiemmat rajansa. Se, että nykyään jaksaa ottaa kontaktia muihin ihmisiin ja jutella muillekin kuin muutamalle läheisemmälle. 

Pikavisiitti opistolle. Kuorossa laulaminen. Saunominen ja luonnonvesissä uiminen (lue: kymmenen sekunnin jäätyminen ja sit äkkiä takas saunaan). Neljävuotiaan ilo, kun se saa jakamattoman huomion, pääsee eläinpuistoon ja matkustamaan bussilla.

Omalta pihalta hetken mielijohteesta kerätyt kukat. Kuinka moni muistaa, että kerroin joskus haaveilevani, että joku toisi mulle luonnonkukkakimpun synttärilahjaks? No, mä keräsin sen kimpun ite itelleni ja hymyilin.

Työt, siellä viihtyminen ainakin jokseenkin paremmin ku ennen. Muuttolaatikoiden pakkaaminen (11 yötä!) ja se fiilis ku saa asioita hoidettua. Viimeset teoriatunnit. Uus kalenteri, ehkä jonkun mielestä lapsellinen mut mä nyt vaan tykkään muumeista.

Kaikenlaista on ollu. Huonoja ja hyviä juttuja. Raskastaki välillä, ahdistavaa. Mut en haluu silti menettää toivoa tai luottamusta. Hetki kerrallaan - se on ollu toimivin tapa elää ja olla onnellinen. Kaikki hyvin.

Täytän tänään 18. Samaan aikaan tulee tasan vuosi syvästi arvostamani ihmisen kuolemasta. Elämä on pysäyttävää ja siihen mahtuu myös surua, mutta me, jotka täällä saadaan vielä elää, saadaan olla kuitenkin onnellisia. Ihan vaan elämästä.

En erityisemmin juhlista synttäreitä. Eikä täysikäsyys tunnu kovin isolta jutulta mulle. Ilta menee töissä, sitä ennen varmaan kotona kakkukahvit. Mut ehkä se täysikäsyys vielä konkretisoituu jossain vaiheessa. Sillä ei oo kiire.

Anteeks tästä sekavasta postauksesta, pointtina nyt vaan et oon onnellinen ja et elämää kannattaa elää hetki kerrallaan. Kiitos ku luit <3

Kommentit

 1. Palijon onnia sulle!! Jotenki huippua kuulla kuin onnellinen oot❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihana kommentti<3

   Poista
 2. Paljon onnea♡ Ja tää oli ihana postaus!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Ihana postaus, tuli hyvä mieli!👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, ihana kuulla! <3

   Poista
 4. Onnittelut! ❤ minnepäin oot muuttamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos❤ kokkolaan muutan :)

   Poista
 5. Jotenki tosi kiva postaus!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla et tykkäsit!

   Poista
 6. Super paljon onnea ihana Milja! ❤ pitäs taas joku kerta jutella pitkästä aikaa!
  Kannatan tota hetki kerrallaan ajattelua. Mitä si turhaan miettiä miten joku menee jota ei täysin voi ite ohjata, kun se ei kuitenkaa muuta mitään! Korkeintaan tuo stressiä. Tuo on taas niitä helpommin sanottu ku tehty, mutta jo sen sisäistäminen auttaa monesti, tuli tänään just viimeks huomattua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kerran ihanasta kommentista & onnitteluista!❤ Oon täysin samaa mieltä!

   Poista

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Suositut tekstit