TervetuloaTyhjä kirjoitusalusta. Niin paljon mielessä. Sanomattomia sanoja, kertomattomia oivalluksia. Pieniä ajatuksia, hetkellisiä tunteita tai pysyvempiä tunnetiloja. Mielialoja. Enimmäkseen positiivisia. Olisi kirjoitettavaa.

Mä en tiiä mistä alottais. Varmaan siitä, että joskus tarvii kokea hetkellistä epätoivoa, että vois ymmärtää, mikä se juttu olikaan, mitä mä haluan tehä. Tarvii olla epävarma ja hukassa, että voi löytää perille.


Mä haluan auttaa. Auttaa koko sydämestäni.

Mä haluan myöskin kirjoittaa. Paljon. Kaikesta. Joka päivä. Mutta osa teksteistä saa jäädä vain itteni luettavaks.

Mä haluan kuvata, niin paljon kuin mahdollista. Oppia siinä hyväksi.

Mä haluan puhua, tuoda julki mielipiteitäni, ajatuksiani. Mutta ennen kaikkea oivalluksiani. Niitä, joista joku muukin voi hyötyä.

Mä haluan paikan, jonne voi palata aina kun se tuntuu parhaalta vaihtoehdolta. Mutta en halua palata, jos en todella koe paloa bloggaamiseen.


Niin helppoa olisi jatkaa samalla tavalla kuin ennenkin. Kertoa siitä, tästä ja tuosta. Hypähdellä aiheesta toiseen, mielen mukaan. Mutta en silti halua sitä.

Haluan uuden lähestymistavan kirjoittamiseen. Haluan jonkinlaista selkeyttä. Haluan kertoa, miltä tuntuu tässä, nyt.

Tuntuu, kuin olisin tutustumassa uuteen, mielenkiintoiseen ihmiseen. On aika kääntää blogissa uusi sivu. En ole vielä selvittänyt itselleni, millaista tekstiä siellä uudella sivulla tulee olemaan. Mutta vanha on jätetty taakse, se on pääasia.

Mutta muutama juttu tulee säilymään ennallaan. Rehellisyys. Aitous. Auttamisenhalu. Suoruus. Mistä sitten ikinä kirjoitankaan jatkossa, nuo asiat haluan pitää mielessä.
Kuvat: Susanna Niva

Tekisi mieli sanoa, että tervetuloa. Vanhat ja uudet. Tutut ja tuntemattomat. On alkanut jonkinlainen uusi aikakausi blogin kanssa.

Kommentit

 1. Aivan ihania kuvia! Ja jee huippua, että aiot jatkaa tätä blogin kirjottamista, mää pysyn edelleenki innokkaana sun matkassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, ihana kommentti! Kiva ku pysyt mukana :)

   Poista
 2. Heeei mukavaa ku jatkat bloggaamista :) Ihana juttu, niin kivoja tekstejä että todellaki pysyn mukana lukemassa oli uus sivu millanen tahansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten piristävä kommentti! Sai kyllä hymyn huulille :') ihanaa että pysyt mukana <3

   Poista
 3. ihania kuvia!! ja kiva asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos, söpö kommentti<3 tosta asusta on tullu kyllä yks lemppareista!

   Poista

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Suositut tekstit