Aamu on uusi lemppariViimeinen kuva: Susanna Niva

Ennen inhosin aamuja. Inhosin aamun rutiineja. Inhosin laittaa aamupalaa, koska ei tehnyt mieli syödä. Inhosin, kun ulkona oli pimeää. Inhosin edessä olevaa koulupäivää. Inhosin sitä, että piti ylipäätään nousta lämpimästä sängystä ja lähteä liikenteeseen.

Mutta sitten jotakin tapahtui. Ehkä kevät ja sen mukanaan tuoma valoisuus. Ehkä vähentynyt stressi. Ehkä hyvään yöuneen satsaaminen. Ehkä se, että pyrin saamaan joka päivälle jotakin sellaista, minkä tapahtumista tai tekemistä odotan innolla.

Aamu on mun uusi lempparivuorokaudenaika. Rakastan sitä tunnetta, kun herää hyvin nukutun yön jälkeen. Ensimmäisenä pikainen treeni kropan herättelemiseksi. Aamupesut. Pukeutuminen ja hiusten laitto. Aamupala. Somet läpi. (Addiktoitunut täällä hei, latasin jokin aika sitten taas snäpin.) Koira ulos, pari sylillistä puita pannuhuoneelle. Suunnaksi bussipysäkki, mikäli kyseiselle päivälle sattuu olemaan menoja. Jos ei ole, kaikki edellä mainitut asiat toteutuu puolet hitaammalla temmolla ja käyn muutaman vartin lenkin.

Ihan tavalliset aamut ja ihan tavallinen arki viehättää mua nykyään. Tykkään siitä, että on tekemistä ja suunnitelmia. Tykkään siitä tunteesta, että mun tavalliset, pienet askareet on merkityksellisiä mulle itelleni. Tykkään aamusta, koska se aloittaa uuden päivän, joka on täynnä mahdollisuuksia.

Tän postauksen kuvat on yheltä vapaapäivältä, kun aamu oli kiireetön. Heräsin jo ennen kahdeksaa, mutta nousin vasta kymmenen maissa. Treenasin, lähdin koiran kanssa käymään kaupassa ja laitettiin siskon kanssa kerrankin kunnon aamupalaa. Jotenki koko päivän oli energinen ja hyvä fiilis. Niinku yleensäkki nykyään. Jos aamu lähtee hyvin käyntiin, se vaikuttaa koko päivään.

- - -

Blogista vielä pari sanaa. Motivaatio on palannut. Haluan blogata. Haluan tehdä postaukset huolella, haluan kuvia niihin. Pyrin siihen, että postauksia tulisi vähintään yksi per viikko, mutta en aio ottaa stressiä.

Postauksien aiheista en osaa sanoa kyllä mitään. Varmaan laidasta laitaan, niinku tähänki asti. Fiiliksen mukaan. Mutta jotenki nyt oon aivan uudella asenteella tän homman kanssa. Pikkutyttömäinen innostus on noussut esiin samalla tavalla kuin ensimmäistä blogia perustaessa.

Mä tykkään tästä hommasta. Ja teistä, kun luette. Ihanaa viikkoa, palataan asiaan 

Kommentit

  1. Mullaki aamut on lemppareita jos ei oo kiire! Nyt parin päivän päästä saa useemmin viettää kiireettömiä aamuja - ootan innolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aamut on ihania! Tsemppiä loppurutistukseen!

      Poista

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Lue myös