Muutama sananen helmikuusta

Helmikuu oli yhteen sanaan tiivistettynä onnellinen. Elämän palapelin palaset rupes loksahtelemaan kohdilleen. Isoimpia juttuja psyykkisellä puolella oli läheisriippuvuudesta irti päästäminen ja erityisherkkyyden huomioiminen.

Helmikuussa lenkkeilin paljon, nautin auringosta ja lumesta, pikkupakkasista, tähtitaivaista ja ulkoilmasta. Mää sain tosi paljon hyvää fiilistä kävelemällä metässä ja kattomalla ympärilleni. Kävelylenkeistä Aran kanssa tuli rentoutumiskeino, kun ennen se tuntui usein pakolliselta rutiinilta.

Kirjotin paljon blogipostauksia. Motivaatio ja inspiraatio oli korkeella, lähes päivittäin piti päästä purkamaan ajatuksia. Suosituimmaksi tekstiksi helmikuussa nousi facebookissakin jakamani Ahdistava läheisriippuvuus. Sinänsä en ihmettele, koska vaikka aiheesta ei todellakaan puhuta liikaa, se koskettaa monia.

Helmikuussa mä myös muutin. Oonki kertonu, että se on ollu yks niistä jutuista, mitkä on tehny mut onnelliseks viime aikoina. Muutto on vaikuttanu muhun positiivisemmin ku oisin arvannutkaan.

Tän kuun päällimmäiset fiilikset on ollu kiitollisia, onnellisia, tasapainoisia ja hyvinvoivia. Oon huomattavasti energisempi ja sisimmästäni rauhallisempi ku ennen. Mä voin valtaosan ajasta todella hyvin.Kommentit

 1. Sai kunnon hymyn huulille tää! <3

  VastaaPoista
 2. miten ara on suhtautunut muuttoon?:) oliko sillä vaikeuksia sopeutua?(niinku islalla aluks, mutta onneks haukkuminen jäi ekojen viikkonjen jälkeen pois!) nää puhelinkuvapostaukset on muuten aina kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin, ei oo ollu ongelmia! On rauhallinen eikä oo yhtään riesaks, yöt nukkuu nätisti, ei pure paikkoja, ei hauku ku vieraita.. unelmakoira :D tosin ei joudu olla yksin pitkiä aikoja, esim koulupäivien ajaks menee "mummulaan hoitoon" eli kotiin häkkiin tai sisälle :)

   Kiitos kommentista, kiva ku tykkäät! Itekki oon tykästyny :)

   Poista
 3. Kiva postaus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva ku tykkäät! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Heräsikö ajatuksia?

Suositut tekstit